Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt i länet med sex personer omhändertagna för fylleri. Men i Östersund skedde två fall av misshandel på samma plats – med en timmes mellanrum.

Två personer fick föras med ambulanshelikopter till sjukhus efter en skoterolycka i Höglekardalen tidigt på fredagskvällen.

I Tegefjäll fick en man omhändertas av polisen i går kväll efter att ha knuffat en kvinna och slagit sönder saker i en stuga. Mannen släpptes efter att ha hörts av polisen.

Den kvinna som anmäldes försvunnen i Åre på fredagseftermiddagen återfanns nedkyld och med en fotskada senare under kvällen.

Väder:

I dag blir det växlande molnighet och 0-5 minusgrader. Vinden blir nordlig eller nordvästlig.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Minst sju bilar eldhärjades på en inhägnad parkering vid en bilfirma i Mölndal utanför Göteborg.

Investmentbolaget Industrivärden, med ägande i skandalomsusade SCA och en rad andra tunga svenska företag, har lämnat in en polisanmälan då de har hittat avlyssningsutrustning i sina lokaler.

Internationellt:

En 63-årig man sköts ned av en vakt på Louis Armstrong-flygplatsen i New Orleans efter att ha gått till attack med machete och insektssprej.

Ett nytt fall av den smittsamma blödarsjukdomen ebola har konstaterats i Liberia.

Tre poliser i Florida har fått sparken – och en har frivilligt lämnat jobbet – efter att rasistiska sms-konversationer poliserna emellan avslöjats.

Sport:

Efter avstängning och kritiserade uttalanden kom Zlatan Ibrahimovic igen – och det med råge. Tre mål blev det när Paris Saint-Germain mötte Lorient.

Se världsfinalen i skicross på längdskidor som körs i Sälen i dag. På startlinjen återfinns bland annat världsstjärnor som Emil Jönsson och Anna Holmlund. Vi sänder live från tävlingen med start kl. 15.00.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Sofia Forell

Julia Andersson