Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt i Jämtland.

Väder:

Inlandet: På dagen mulnande från sydväst följt av snöfall och dämpad kyla. 1-5 minusgrader och tilltagande sydostlig vind, lokalt frisk.

Fjällen: Mulnande med snöfall söderifrån och dämpad kyla. 1-6 minusgrader. En tilltagande sydostlig vind, på kalfjället hård eller lokalt mycket hård. Varning klass 1 med vindar upp till 18 meter i sekunden med nederbörd som ger dålig sikt.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Så var den här. Dagen då elefanter förbjuds på Kalmars gator.

Sverigedemokraternas vikarierande partiledare Mattias Karlssons exfru har fått en fast tjänst på partiets tidning SD-kuriren utan att SD:s högste tjänsteman godkänt det.

Internationellt:

En av piloterna på Germanwingsplanet som störtade i franska Alperna lämnade förarkabinen före olyckan och kunde inte komma in igen. "Det framgår av röstinspelningen", säger en källa bland dem som undersöker kraschen.

En misstänkt bomb exploderade på en islamistgrupps tidningsredaktion i Istanbul på onsdagen. Tre personer skadades i explosionen.

Sport:

Skidstjärnan Charlotte Kalla blir delägare i den skidtunnel som nu börjat byggas i Piteå. Kalla går in som 10-procentig ägare i utvecklingsbolaget bakom projektet.

TV: Anton Lander svarade för två assist i natt när Edmonton vann hemma över Colorado med 4–3.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström