Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

En kvinna misshandlades av en annan kvinna på Vårforum i Vemdalen.

Väder:

Inlandet: Det väntas varierad molnighet och lokala byar av regn eller snö. Dagstemperatur mellan 4 och 9 grader.

Fjällen: Mest molnigt och tidvis byar av snö eller regn. Över främst Härjedalen däremot en del klara områden. I allmänhet 0-5 plusgrader och mest svaga västliga vindar.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Två kvinnor som påstod sig vara länsstyrelsen dök upp hemma hos en 19-årig kvinna utanför Eskilstuna, sade att de fått en anmälan om hennes hoppkaniner och stal djuren.

Det fasta svenska telenätet kan vara sårbart för attacker och avlyssning från främmande makt.

Internationellt:

Ebolautbrottet i Västafrika, som lett till att sjukvården kollapsat, har fått värre följder än tidigare befarat. Ytterligare minst 11 000 människor har dött i tre länder till följd av malariaangrepp.

Iranska fartyg, som tros ha varit avsedda för vapenleveranser till Huthirebeller i Jemen, återvänder nu norrut, bort från det krigshärjade landet, uppger amerikanska försvarstjänstemän.

Sport:

Vancouver räddade sig kvar i Stanley Cup-slutspelet tack vare segern mot Calgary i natt. Alexander Edler låg bakom ett av målen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström