Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

En man är misstänkt för att ha misshandlat sin sambo i Krokom i går kväll.

Sverige:

Tre personer har gripits efter ett knivbråk utanför Nordmaling i Ångermanland.

En man tros ha mördats i Örebro på torsdagskvällen.

Missnöjet bland mobilkunder ökar dramatiskt.

Regeringen vill införa barnkonventionen i svensk lag. I går diskuterade Stefan Löfven konventionen i FN.

Internationellt:

USA:s president Barack Obama erbjuder fem miljoner papperslösa ett treårigt arbetstillstånd. Men republikanerna ser reformen som en krigsförklaring.

Minst 45 personer dödades i en attack mot en by i nordöstra Nigeria. Nu vädjar en lokal politiker om hjälp "för att rädda vårt folk från utrotning".

Sport:

Svenske rookien John Klingberg gjorde sitt första mål i NHL i natt. Se den snygga poängdebuten här.

Väder:

November har varit en mörk månad, men störst chans till sol har du som befinner dig i Jämtlandsfjällen i dag. Här väntas molnen släppa igenom solen redan under morgonen och störst chans till sol blir det vid lunchtid. I de centrala och östra delarna av länet ligger molnen tätare, men även i trakterna kring Östersund finns chans till sol mitt på dagen. Temperaturen väntas ligga på ett par minusgrader.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse