Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

En man är misstänkt för att ha misshandlat sin sambo i Krokom i går kväll.

Sverige:

Tre personer har gripits efter ett knivbråk utanför Nordmaling i Ångermanland.

En man tros ha mördats i Örebro på torsdagskvällen.

Missnöjet bland mobilkunder ökar dramatiskt.

Regeringen vill införa barnkonventionen i svensk lag. I går diskuterade Stefan Löfven konventionen i FN.

Internationellt:

USA:s president Barack Obama erbjuder fem miljoner papperslösa ett treårigt arbetstillstånd. Men republikanerna ser reformen som en krigsförklaring.

Minst 45 personer dödades i en attack mot en by i nordöstra Nigeria. Nu vädjar en lokal politiker om hjälp "för att rädda vårt folk från utrotning".

Sport:

Svenske rookien John Klingberg gjorde sitt första mål i NHL i natt. Se den snygga poängdebuten här.

Väder:

November har varit en mörk månad, men störst chans till sol har du som befinner dig i Jämtlandsfjällen i dag. Här väntas molnen släppa igenom solen redan under morgonen och störst chans till sol blir det vid lunchtid. I de centrala och östra delarna av länet ligger molnen tätare, men även i trakterna kring Östersund finns chans till sol mitt på dagen. Temperaturen väntas ligga på ett par minusgrader.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse