Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

En man fick sova ruset av sig på stationen efter att ha misshandlat en person och varit våldsam mot ordningsvakter på en krog i Östersund.

I Strömsund genomförde polisen brottsplatsundersökning i två villor som drabbats av inbrott. Nu efterlyser polisen observationer från området.

En man åkte taxi från Östersund till Gäddede, 24 mil, men struntade i att betala.

Sverige:

Kriminalvården bygger specialavdelningar för unga efter att Sveriges isolering av unga fått hård kritik av FN:s tortyrkommitté.

Stefan Löfven har fått klart med ytterligare en hållpunkt under sitt New York-besök, statsministern ska medverka i The Daily Show.

Internationellt:

Minst 40 personer har dött i en pestepidemi i Madagaskar.

Ecuador ger Wikileaksgrundaren Julian Assange politisk asyl "så länge det är nödvändigt". Assange är fortsatt häktad i sin frånvaro, misstänkt för sexbrott i Sverige i augusti 2010.

Portugals före detta premiärminister José Sócrates greps på fredagen på Lissabons flygplats, misstänkt för bland annat korruption.

Gunhild Stordalen, hustru till hotellmagnaten Petter Stordalen, har drabbats av en dödlig sjukdom.

Sport:

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på allvar igen, mot Metz låg den svenske anfallaren bakom segern.

New York Islanders svarade för en magnifik vändning mot Pittsburgh – tre mål på 95 sekunder.

Väder:

Storlien har haft mest sol i landet under november – hela två timmar om dagen i genomsnitt - och i dag är inget undantag. Under lördagen har du mest chans till sol om du befinner dig i Jämtlandsfjällen, där solstrålarna väntas kika fram timmarna runt lunch. Längre österut är risken för moln däremot överhängande, och lokalt kan det komma någon snöby. Temperaturen ligger mellan 1 och 5 minusgrader i hela länet.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse