Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

En berusad och högljudd man krossade en ruta på ett hus – omhändertogs av polisen.

I övrigt rapporterar polisen om en mycket lugn natt i länet. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Mest mulet med lokala regnskurar, möjligen med åska. I fjällen kan det bli en del luckor i molntäcket. Temperatur omkring 8-12 grader, 5-10 i fjällen. Sydvästlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Moderaterna vill göra fritids bättre. Bland annat vill de att fritidshemmen bör ha en egen läroplan och att de ska ingå i de nationella skolsatsningarna.

Om mamman eller pappan är nedstämd efter förlossningen kan det försvåra anknytningen till barnet.

Internationellt:

Sändare på huggormar ska hjälpa människor som är rädda för ormar i Norge.

Den chilenska presidenten Michelle Bachelet har utnämnt en ny regering för att försöka vända blad efter korruptionsskandalen. Fem ministrar har fått sparken.

Relationen mellan USA och Saudiarabien har försämrats sedan västländerna, under ledning av USA, slöt ett avtal med Iran om landets kärntekniska program.

Sport:

Tre Kronors förbundskapten Pär Mårts är nöjd med VM-gruppspelet – sett till resultaten.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell