Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

En man fördes till sjukhus efter en arbetsplatsolycka på Gällö sågverk.

På krogen stal en man en dator och en jacka och när polisen grep honom tog han till tänderna.

Några timmar senare fick både ambulans och polis rycka ut när en man skallade en annan på gatan.

I övrigt rapporterar polisen om en relativt lugn start på veckoslutet. Totalt har fem personer i länet omhändertagits för att sova ruset av sig.

– Det får ses som bra lugnt för att ändå vara en helg som får räknas som lönehelg, säger Kjell Johansson, vakthavande befäl vid länspolisen.

Sverige:

En 50-årig man greps misstänkt för dråpförsök på en kvinna i Luleå.

I Skellefteå har ett omsorgsboende stängts med omedelbar verkan på grund av en våldsam brukare. Personalen ska ha slagit larm om problemet i ett år.

Politiker som faller i sömn under viktiga möten är ett problem. I alla fall i Eksjö där man nu har kommit på en lösning.

Internationellt:

Ilskna demonstranter tvingade ett överfullt shoppingcenter att stänga under två timmar i Ferguson i St Louis i USA.

Sport:

Charlotte Kalla har märkt av medaljens baksida. I en öppenhjärtig intervju berättar hon om när hon kände sig förföljd av en stalker.

Henrik Lundqvist fick sitta på sidan i nattens NHL-ishockey. Då passade hans ersättare på att hålla nollan.

Väder:

I dag väntas halvklart väder och minusgrader i Jämtland. I Jämtland kryper temperaturen ner till runt 10 minus, längre österut blir det några grader varmare. Mest svag vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse