Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

En man misstänks för mordförsök på sin mamma i en by söder om Östersund sent på måndagskvällen. Polisen är förtegen om händelsen.

Sverige:

I eftermiddag väntas Sverigedemokraterna lämna besked om vilken budget de ämnar rösta på i riksdagen. Var tredje väljare vill de att de fäller budgeten. Samtidigt meddelar statsminister Stefan Löfven att han kommer att avgå om Alliansens förslag segrar.

Smakar det så kostar det. SCA:s prislapp för deltagandet i Volvo Ocean Race: en halv miljard.

En psykklinik skickade ut ett mail till tusen mottagare – och glömde dölja patienternas mailadresser. "Oerhört olyckligt", säger klinikens vd.

Internationellt:

I dag röstar Frankrikes parlament om att uppmana regeringen att erkänna Palestina.

Amerikansk polis jagar en man som misstänks ha dödat fyra personer vid tre olika skottlossningar i delstaten West Virginia.

Sport:

Den förre Leksandsforwarden Filip Forsberg har svarat för en rivstart i Nashville. Nu prisas han också i NHL.

Tampa Bay är inget önskemotdtånd för New York Rangers och Henrik Lundqvist. I natt blev det ny storförlust.

Bragdnämnden presenterar sitt val klockan 13.00 på tisdagen. Favoriter till årets Bragdguld är Charlotte Kalla och längdlandslaget.

Väder:

Det blev en solig november för Storlien, nu är vi drygt ett dygn in på december och finvädret ser ut att ha lämnat även fjällen – åtminstone tillfälligt. I dag drar ett snöfallsområde in västerifrån, men inga stora mängder snö väntas. I fjällen blir det dock sammanhängande snöfall hela dagen, och i Östersund beräknas snön börja falla efter lunch. Temperaturen ligger på 1-7 minusgrader.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse