Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

En man misstänks för mordförsök på sin mamma i en by söder om Östersund sent på måndagskvällen. Polisen är förtegen om händelsen.

Sverige:

I eftermiddag väntas Sverigedemokraterna lämna besked om vilken budget de ämnar rösta på i riksdagen. Var tredje väljare vill de att de fäller budgeten. Samtidigt meddelar statsminister Stefan Löfven att han kommer att avgå om Alliansens förslag segrar.

Smakar det så kostar det. SCA:s prislapp för deltagandet i Volvo Ocean Race: en halv miljard.

En psykklinik skickade ut ett mail till tusen mottagare – och glömde dölja patienternas mailadresser. "Oerhört olyckligt", säger klinikens vd.

Internationellt:

I dag röstar Frankrikes parlament om att uppmana regeringen att erkänna Palestina.

Amerikansk polis jagar en man som misstänks ha dödat fyra personer vid tre olika skottlossningar i delstaten West Virginia.

Sport:

Den förre Leksandsforwarden Filip Forsberg har svarat för en rivstart i Nashville. Nu prisas han också i NHL.

Tampa Bay är inget önskemotdtånd för New York Rangers och Henrik Lundqvist. I natt blev det ny storförlust.

Bragdnämnden presenterar sitt val klockan 13.00 på tisdagen. Favoriter till årets Bragdguld är Charlotte Kalla och längdlandslaget.

Väder:

Det blev en solig november för Storlien, nu är vi drygt ett dygn in på december och finvädret ser ut att ha lämnat även fjällen – åtminstone tillfälligt. I dag drar ett snöfallsområde in västerifrån, men inga stora mängder snö väntas. I fjällen blir det dock sammanhängande snöfall hela dagen, och i Östersund beräknas snön börja falla efter lunch. Temperaturen ligger på 1-7 minusgrader.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse