Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

En man greps i Västjämtland misstänkt för misshandel.

Efterlyste Lars Ferm, tidigare Lars-Inge Svartenbrandt, orsakade polispådrag på Åre Östersund Airport.

Sverige:

Moderaten Cecilia Magnusson röstade ja till S-budgeten i onsdagens riksdagsomröstning. "Jag tryckte fel, ett jättestort misstag", säger hon.

69 procent av svenskarna anser att det var rätt av Stefan Löfven att utlysa ett extra val.

Rekordmånga svenskar tar frivilligt hem pengar som gömts i utlandet för att slippa betala skatt.

Internationellt:

Den extrema terrororganisationen Islamiska staten (IS) har byggt upp träningsläger i östra Libyen, uppger en amerikansk general.

Federala poliser och soldater har tagit över ansvaret för säkerheten i turistorten Acapulco. Säkerhetspådraget hoppas kunna rädda turismen.

Sport:

Göteborgs största fotbollsförening, Qviding FIF, har fått statliga och kommunala bidrag för verksamhet som aldrig existerat.

Väder:

Nattens vindar avtar under dagen. Det blir även långsamt sjunkande temperaturer och klart till halvklart väder. Omkring 0-5 plusgrader. Västlig eller sydvästlig vind. Mest mulet i fjällen och på kalfjället tidvis frisk vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse