Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Detta hände i natt i Jämtland.

Annons

Lokalt: En man i 20-årsåldern stoppades av polisen i centrala Östersund och misstänks nu för grovt rattfylleri. "Läs mer"

Sverige: Svenska Akademien rasar mot regeringens kulturbudget. "Läs mer"

Ryssland förnekar att två stridsflygplan i september kränkte svenskt luftrum söder om Öland. "Läs mer"

Internationellt: Vapenvilan i Sudan ser ut att ha spruckit redan efter ett dygn. "Läs mer"

OSSE är "mycket bekymrat" sedan dess övervakare bevittnat hur stridsvagnskolonner, haubitsar och soldater rör sig genom östra Ukraina "Läs mer"

Svår bussolycka i södra Spanien. "Läs mer"

Sport: Det var en tung natt för både Henrik Lundqvist och Alexander Edler. "Läs mer"

Mikaela Laurén vann WBC-titelmatchen mot Alexandra Lopes och fick till slut sin riktiga världsmästartitel i boxning. "Läs mer och se TV-klipp"

Vädret: Vind omkring syd, på kalfjället tidvis frisk eller lokalt hård. Det blir något kallare i Jämtland jämfört med Härjedalen där temperaturen kan nå upp till sju plusgrader. I Jämtland kan termometern på vissa platser visa ner till minus tre grader. I länet kommer molnen att dominera söndagen.

KARTA: Så är läget på vägarna

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse