Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en mycket lugn natt i länet.

Sverige:

Alliansen hoppas kunna enas med regeringen innan extravalet i mars.

"Som ni kan se på övervakningsfilmen så är jag inte en duktig yrkestjuv", var mannens kommentar efter sin aningen misslyckade kupp.

Internationellt:

En kvinna och två barn dog när ett privatjet kraschade in i deras hus i en förort till Washington, USA. Även de tre ombord på planet omkom.

USA förstärker säkerheten vid ambassader inför rapport om terroristjakt som släpps i dag.

"2014 har varit ett förödande år." Unicef larmar nu om att 15 miljoner barn är fast i pågående väpnade konflikter i Irak, Sydsudan, Palestina, Syrien och Ukraina.

Sport:

Handbolls-EM för damer har startat. Och det på bästa tänkbara sätt ur svensk synvinkel.

Väder:

Det ser ut att bli en klar och fin dag i Jämtland i dag. I natt kan det ha dragit förbi någon stormby, men under tisdagen blir det mest klart och mellan 2 och 10 minusgrader. Sydvästlig vind.

Men se upp i trafiken – de senaste dagarna har det varit en del halka på vägarna.

Natten mot onsdag har SMHI utfärdat en klass 1-varning för Jämtlands- och Härjedalsfjällen om hård eller mycket hård vind, 14–18 m/s, i kombination med snöfall.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse