Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

Polisen rapporterar om en mycket lugn natt i länet.

Sverige:

Alliansen hoppas kunna enas med regeringen innan extravalet i mars.

"Som ni kan se på övervakningsfilmen så är jag inte en duktig yrkestjuv", var mannens kommentar efter sin aningen misslyckade kupp.

Internationellt:

En kvinna och två barn dog när ett privatjet kraschade in i deras hus i en förort till Washington, USA. Även de tre ombord på planet omkom.

USA förstärker säkerheten vid ambassader inför rapport om terroristjakt som släpps i dag.

"2014 har varit ett förödande år." Unicef larmar nu om att 15 miljoner barn är fast i pågående väpnade konflikter i Irak, Sydsudan, Palestina, Syrien och Ukraina.

Sport:

Handbolls-EM för damer har startat. Och det på bästa tänkbara sätt ur svensk synvinkel.

Väder:

Det ser ut att bli en klar och fin dag i Jämtland i dag. I natt kan det ha dragit förbi någon stormby, men under tisdagen blir det mest klart och mellan 2 och 10 minusgrader. Sydvästlig vind.

Men se upp i trafiken – de senaste dagarna har det varit en del halka på vägarna.

Natten mot onsdag har SMHI utfärdat en klass 1-varning för Jämtlands- och Härjedalsfjällen om hård eller mycket hård vind, 14–18 m/s, i kombination med snöfall.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse