Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

En 18-årig kvinna greps misstänkt för grov misshandel inne på Oscars.

En villa i Valne brann ner under lördagskvällen.

Sverige:

Ett ryskt signalspaningsflyg flög på kollisionskurs i fredags. Mycket tyder på att det höll på att krocka med ett SAS-plan som lyft från Kastrup.

En ung flicka misstänks ha utnyttjats för människohandel i Växjö. Kronobergspolisen hyllar nu socialtjänsten sedan flickan fått hjälp med bland annat mat och logi sedan upptäckten.

Internationellt:

Extremiströrelsen islamiska staten (IS) anser att det är okej att våldta, sälja och använda kvinnor som slavar. I en broschyr sätter de upp regler om icke muslimska kvinnor och barn.

Japanska vallokaler har nu öppnat för de allmänna val som premiärminister Shinzo Abe tros vinna.

Sport:

Nicklas Bäckström är stekhet – i natt gjorde han tre mål när Washington vann.

Henrik Lundqvist var nära att hålla nollan – Vancouver slogs med 5–1.

Väder:

Under natten och morgonen mest klart och 3-10 minusgrader, lokalt kallare. I eftermiddag ökad molnighet och något mildare. Sydlig vind, på kalfjället frisk.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Sofia Forell

Robin Brinck