Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

En man greps i natt misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

Sverige:

Stockholmspolisen har i tio år fört ett hemligt register med integritetskränkande uppgifter om över 2 000 kvinnor som anmält misshandel.

Sverige har lagt fram ett utkast till en resolution inför FN:s generalförsamling om en ny granskning av förre FN-chefen Dag Hammarskjölds död i en flygkrasch i Zambia 1961.

LO-basen Karl-Petter Thorwaldsson vill helst att extravalet ställs in. Orsaken är att den politiska oron går ut över den svenska ekonomin och kan leda till att jobb hotas.

Internationellt:

USA och Iran har inlett nya samtal om Irans omdiskuterade kärnprogram, uppger en diplomatisk källa. Mötet är det första sedan parterna misslyckades med att nå en överenskommelse för tre veckor sedan.

En 35-årig beväpnad man dödade sex personer och skadade ytterligare en allvarligt på måndagskvällen (svensk tid) i en serie skjutningar nära Philadelphia. Den misstänkte ska ha familjeband till alla de sju offren

Väder:

Under morgonen tidvis klara områden men fram på dagen mest mulet, bara lokalt något snöfall. 1-5 minusgrader. Sydvästlig vind, under kvällen sydostlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Sofia Forell

Robin Brinck