Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt i Jämtland. Det har heller inte kommit några larm om olyckor eller bränder.

Sverige:

En 18-åring knivskars svårt av fyra jämnåriga män i Örebro i går kväll. Han vårdas på sjukhus för inre blödningar. Ingen är gripen för knivskärningen, som rubriceras som grov misshandel.

Mobilnäten har byggts ut för att ge tågresenärer bättre täckning. Men frekvenserna kan ge störningar i kommunikationen med tågen. Trafikverket vill nu förlänga en tidsfrist för att komma tillrätta med störningarna.

EU har kommit överens om fiskekvoterna för Västerhavet för 2015. Beslutet innebär att kvoterna för bland annat torsk, räkor och hummer höjs i Skagerrak.

Volvo Personvagnars kinesiska ägare Geely varnar för att årets vinst kommer att halveras.

Internationellt:

Franska regeringen tar upp kampen mot en ny e-cigarett med marijuana. Hälsominister Marisol Touraine säger att produkten skulle "egga till konsumtionen av marijuana" och att hon tänker gå till domstol för att stoppa den.

Sport:

Åremålvakten Henrik Lundqvist räddade 29 skott och stod för en assist när hans New York Rangers vann i natt.

Väder:

Uppklarnande och fallande temperatur, omkring 10-18 minusgrader. Ii fjällen 12-18 minusgrader. Sent i kväll ökande molnighet västerifrån. Vind omkring väst.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Sofia Forell

Robin Brinck