Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

Fem yngre män anhölls under natten misstänkta för våldtäktsförsök mot en jämnårig yngre man.

Sverige:

En explosion orsakade stora skador i centrumbyggnaden i Rinkeby i natt.

Avancerad spionutrustning kan finnas utplacerad i regeringshögkvarteret i Stockholm.

Umeå kommun har dömts att betala 120 000 kronor i skadestånd till en elev som utsattes för mobbning i en kommunal skola i sex års tid.

Kristdemokraterna vill minska statens kostnader för asylsökande genom bland annat en snabbare asylprocess och lägre bidrag.

Internationellt:

Nordkorea tros ligga bakom attackerna mot filmbolaget Sony Pictures. Nyheten kommer kort efter att Sony beslutat att ställa in premiären av filmen The Interview, efter att terrorhot riktats mot filmens biobesökare.

54 nigerianska militärer har dömts till döden efter att ha vägrat delta i en operation mot terrorgruppen Boko Haram. Militärerna anser sig sakna de vapen som krävs för att genomföra operationen.

Sport:

Det blev dramatiskt, det blev tufft. Nästan för tufft. Men till slut gick det ändå vägen för de svenska handbollsdamerna – och nu väntar semifinal.

Niklas Svedberg fick chansen mellan stolparna för Boston Bruins – en chans som han tog.

Väder:

Ett snöfallsområde har passerat under natten och fortsätter åt nordost under morgonen. På vissa håll i länet har temperaturen varit runt 20 minusgrader i natt, men under dagen blir det något varmare, mellan 4-8 minus. I fjällen väntas nytt snöfall i eftermiddag, men längre österut kring Östersund spricker molntäcket istället upp för några timmar och kring lunch finns chans till sol. Sydlig vind.

Snöhalka och frosthalka väntas över större delarna av länet, så kom ihåg att ta det försiktigt i trafiken och anpassa hastigheten efter väglaget.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg