Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Det här hände medan du sov.

Annons

Lokalt: Polisen har inlett en förundersökning efter olyckan på Rödöbron på torsdagskvällen där en man skadades allvarligt.

Sverige: Försvarets radioanstalt (FRA) – med ansvar för bland annat signalspaning och IT-säkerhet – har en säkerhetslucka i datasystemet som kan utnyttjas för dataintrång.

Dubbdäck gör gatorna mindre hala – även för dem som kör dubbfritt.

Internationellt: Äldre människor som är nöjda med livet löper 30 procents mindre risk att dö de närmaste åren, jämfört med dem som inte är lika nöjda.

USA:s president Barack Obama vill ha 24 miljarder kronor till kriget mot extremistgruppen Islamiska staten i Irak och Syrien.

Bara två miljoner råttor i New York – färre än väntat.

Sport: Alexander Steen satte det viktiga 3–0-målet för sitt St. Louis mot New Jersey. Se målet här.

Vädret: Det blir mest växlande molnighet och kring fem minus grader i Jämtland och Härjedalen. Vinden är till största delen svag förutom på kalfjället där den kan bli hård.

KARTA: Så är läget på vägarna

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.