Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

På torsdagskvällen misshandlades en man av tre andra män vid en hundpromenad i Östersund. En av männen sparkade ihjäl hunden och trion flydde sedan till fots.

Sverige:

En bilförare råkade köra in i en annan bil – då drog passageraren i det påkörda fordonet fram en pistol.

Internationellt:

EU ger klartecken för det stora investeringspaket som ska få Europas ekonomi på fötter.

Arbetspass på upp till 16 timmar och arbetsperioder på 18 dagar i sträck. Det är verkligheten för de fabriker i Kina som tillverkar datajätten Apples produkter.

Åtta barn har knivmördats i en bostad i Cairns i Australien.

Sport:

"Det finns inget svårare än att leda med 3–0", myntade Leif Boork en gång i ett klassiskt citat. Tjeckien är nog beredd att hålla med efter matchen mot Tre Kronor i Channel One Cup.

Carolina kom med sex raka förluster, Toronto med lika många segrar när lagen möttes i nattens NHL. En given utgång således?

Väder:

Under dagen blir det halvklart till mulet och tidvis lätt snöfall. Framförallt under dagsljustimmarna kan snö falla lokalt. 3-8 minusgrader och mest svag vind.

Halkan ligger kvar på vägarna, främst i de östra delarna av länet.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg