Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Det hände i natt.

Lokalt:

Veckan började med en lugn natt i Jämtland. Polisen har haft få ärenden att rapportera om.

En kvinna fick omhändertas för fylleri i centrala Östersund vid halv elva på måndagskvällen och strax före klockan tre natten mot tisdag stoppades en bilist i 20-årsåldern i Krokom. Mannen saknade körkort och är nu misstänkt för olovlig körning.

Sverige:

En miljon svenskar säger fortfarande nej till internet, enligt en ny rapport.

En Karlstadskvinna tros ha legat död i sin lägenhet i två år innan hon hittades av fastighetsägaren.

Internationellt:

Våldsbrotten minskar i USA. Men justitieministern Eric Holder vill se en ännu större förbättring.

Rädsla för Ebolasmitta gör att gravida kvinnor i Västafrika inte får den hjälp de behöver. En av sju riskerar att dö till följd av problemet.

Sport:

I går kväll gick fotbollsgalan av stapeln. Lotta Schelin belönades med sin femte Diamantboll och Zlatan Ibrahimovic fick Guldbollen för nionde gången.

I söndags presenterade han sig på den stora europeiska fotbollsscenen. Är Modou Barrow nu en man för Erik Hamréns landslag?

Seth Griffith svarade för nattens konstnummer i NHL när han gjorde 3–2 för sitt Boston mot New Jersey. Se målet här.

Väder:

Regnet fortsätter att tvätta bort den snö som föll förra veckan. Under förmiddagen kan det dock troligtvis bli en del luckor i molntäcket och i norra Jämtland blir det mest uppehåll under dagen. Lokalt når temperaturen ner mot 0 grader, men temperaturen kan bli uppåt 8 plusgrader på en del håll.

KARTA: Så är läget på vägarna

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse