Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

Polisen rapporterar om en mycket lugn natt i länet utan grova brott. Det har heller inte kommit några larm om olyckor eller bränder.

Sverige:

En dement man försvann under lördagsförmiddagen från sitt hem i Härnösand. En stor sökinsats sattes in och mannen hittades till slut välbehållen sent i går kväll.

Sjukfrånvaron i Sverige är rekordlåg sett till antalet sjukskrivna. Under 2013 erhöll nio av tio svenskar inte någon sjukpenning alls.

Internationellt:

Ett lastfartyg har hittats upp- och nedvänt i Nordsjön mellan Danmark och England. Besättningen på sju personer från Polen och Filippinerna saknas.

Italiensk polis misstänker att människosmugglare kan ha tjänat nästan 24 miljoner kronor på de migranter som var ombord på ett "spökskepp" i Medelhavet. De flesta som befann sig på båten tros ha flytt från Syrien.

Sport:

Alexander Steen låg tillsammans med bröderna Henrik och Daniel Sedin bakom det mesta när Vancouver vann mot Los Angeles Kings.

Henrik Lundqvist kunde fira en rejäl seger med sitt lag New York Rangers efter nattens målfest. Buffalo Sabres besegrades med 6–1.

Väder:

Klart till halvklart väder. Enstaka minusgrader. Nordvästlig vind som på utsatta platser blir frisk.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Robin Brinck

Sofia Forell