Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Det hände i natt.

Annons

Lokalt:

Under natten misshandlades en kvinna av två liftare hon just skjutsat.

Sverige:

Fyra personer fick föras till sjukhus efter ett bråk i Upplands Väsby sent i går kväll. De skadade tros ha blivit attackerade med yxa och kniv.

Internationellt:

Åtta soldater saknas och fem vårdas för skador efter att ett egyptiskt marinfartyg i Medelhavet attackerats av terrorister.

En före detta New York-polis som planerat att kidnappa, tortera och äta upp kvinnor – däribland sin fru – har fått sitt straff: 21 månaders fängelse. Tid han redan suttit av i häktet.

Tiotusentals sjuksköterskor i USA demonstrerar mot dåligt skydd för vårdpersonal som hanterar misstänkta och bekräftade ebolafall. Åtminstone ca 20 000 av dem har gått ut i strejk.

Sport:

Zlatan Ibrahimovic gav sig in i debatten om fotbollsgalan. Nu får PSG-stjärnan kritik från förbundet.

I NHL är det notoriska bottenlaget Toronto en het slutspelskandidat. I natt kördes Boston över.

Väder:

I dag blir det mulet i länet, med snö eller snöblandat regn på vissa håll. Temperaturen väntas ligga på 0-5 minusgrader och kyligast blir det i fjällen. Där kan det även lokalt blåsa upp hårda vindar. Se upp på vägarna under morgonen – precis som i går morse kan det bli riktigt halt när de senaste dagarnas regn och fukt fryser på under natten.

KARTA: Så är läget på vägarna

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse