Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Det hände i natt.

Annons

Lokalt:

Under natten misshandlades en kvinna av två liftare hon just skjutsat.

Sverige:

Fyra personer fick föras till sjukhus efter ett bråk i Upplands Väsby sent i går kväll. De skadade tros ha blivit attackerade med yxa och kniv.

Internationellt:

Åtta soldater saknas och fem vårdas för skador efter att ett egyptiskt marinfartyg i Medelhavet attackerats av terrorister.

En före detta New York-polis som planerat att kidnappa, tortera och äta upp kvinnor – däribland sin fru – har fått sitt straff: 21 månaders fängelse. Tid han redan suttit av i häktet.

Tiotusentals sjuksköterskor i USA demonstrerar mot dåligt skydd för vårdpersonal som hanterar misstänkta och bekräftade ebolafall. Åtminstone ca 20 000 av dem har gått ut i strejk.

Sport:

Zlatan Ibrahimovic gav sig in i debatten om fotbollsgalan. Nu får PSG-stjärnan kritik från förbundet.

I NHL är det notoriska bottenlaget Toronto en het slutspelskandidat. I natt kördes Boston över.

Väder:

I dag blir det mulet i länet, med snö eller snöblandat regn på vissa håll. Temperaturen väntas ligga på 0-5 minusgrader och kyligast blir det i fjällen. Där kan det även lokalt blåsa upp hårda vindar. Se upp på vägarna under morgonen – precis som i går morse kan det bli riktigt halt när de senaste dagarnas regn och fukt fryser på under natten.

KARTA: Så är läget på vägarna

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse