Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtlands län.

Lokalt:

Natten i länet har varit lugn enligt polisen. Tre personer har fått omhändertas för fylleri, en i Åre och två i Östersund. Men inga grov brott har anmälts.

Sverige:

En man knivskars i ett bråk i Örnsköldsvik. En man har anhållits misstänkt för mordförsök.

Ny opinionsmätning från Ipsos visar hur stort stöd olika partier har bland väljarna. Mätningen gjordes under perioden 12-26 januari.

Internationellt:

Två ryska journalister som arbetar för en Moskvatrogen tv-kanal har gripits i Ukraina. Deras uppehållstillstånd har dragits in och de får inte återvända till Ukraina på tre år.

En majoritet av amerikanarna vill att USA bekämpar den globala uppvärmningen. Över 75 procent anser att den utgör ett allvarligt hot visar en opinionsundersökning.

Norsk präst förskingrade drygt 15 miljoner kronor. Pengar som han använde till prostituerade och fester i Spanien.

Sport:

Efter sju skadefyllda år gör Susanna Kallur häckcomeback på samma löparbana som hon satte världsrekord 2008. Se Tv-intervju med henne.

Bröderna Sedin heta i nattens NHL.

Väder:

Mulet och lokalt något lätt snöfall. I natt rör sig sammanhängande snöfall upp över området och ligger kvar under hela lördagen. 1-2 decimeter nysnö väntas och SMHI har utfärdat en klass 1 varning. Från natten 2-6 minusgrader. Sydostlig vind som imorgon vrider mot nordost och tilltar.

Fjällen: Det snöar tidvis under hela lördagen, mest i öster. 4-10 minusgrader. Sydostlig vind, imorgon efterhand nordost.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell