Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här är Söndag för solidaritet

Välkommen till en dag med samtal och tankar kring solidaritet, medmänsklighet och öppenhet. På söndag den 25 maj 2014 arrangerar Östersunds-Posten "Söndag för solidaritet".

Annons

Arrangemanget äger rum på Jazzköket i Östersund, adressen är Prästgatan 44. Dörrarna öppnas klockan 16.00. Det är fri entré och alla är välkomna. För den som inte kan vara på plats sänds allting live på OP.se. Den sändningen pågår 17.00-18.30.

Ur programmet:

Lillit Najjar från Syrien spelar piano.

Vad hände på vägen från Syrien till Östersund? Om rädsla, ångest, glädje och väntan på besked. ÖP:s Stefan Nolervik samtalar med två av alla de flyktingar han mött som reporter. Ayat och Indra från Syrien respektive Bhutan.

"Att komma i kläm i storpolitiken". ÖP:s Marcus Berglund diskuterar med Zhiwar Rashid från organisationen "Ingen människa är illegal" och Louise Ander, Rädda barnen.

Solidaritet och mottagande – vem är välkommen? Vad kan vi göra? Gemensamt samtal där ÖP:s chefredaktör Hans Lindeberg är moderator.