Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Detta hände när du sov

En hel del personer har fått sova ruset av sig i polisiärt förvar under natten.

Lokalt:

Ett vedförråd brann ner på en tomt i Klövsjö i natt.

Halloweennatten beskrivs av polisen som stökigare än en vanlig fredagnatt.

Sverige:

En man i 45-årsåldern blev skjuten i stadsdelen Rosengård i Malmö under fredagskvällen. Skadeläget för mannen är ännu oklart.

Över 10 000 hemsidor som baseras på Wordpress har inte säkerhetsuppdaterats på 2,5 år och är därmed sårbara för en attack.

Internationellt:

Läkare utan gränser larmar om att ebolautbrottet slagit hårdare än befarat mot vissa samhällen. I Sierra Leone är flera byar och samhällen i princip utplånade, säger en Läkare utan gränser-koordinator.

De drygt 200 flickor som kidnappades av terroristgruppen Boko Haram i våras har konvererat till islam och gifts bort. Det uppger Boko Haram i en ny video.

En 14-årig flicka som skadades vid förra fredagens skolskjutning i Marysville, USA, dog under natten. Dådet har därmed krävt fyra dödsoffer.

Sport:

Detroit Red Wings firade halloween så det stod härliga till i Joe Louis Arena. Och på ett alldeles särdeles festhumör var Gustav Nyquist.

Väder:

Håll regnkläderna nära – i dag övergår nattens snöfall i snöblandat regn och temperaturen väntas ligga på några plusgrader. Lokalt kan det komma 5 till 10 cm snö och SMHI har utfärdat en klass 1-varning. Måttlig vind i länet, men på fjället finns risk för hårda vindar lokalt.

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse