Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Detta hände när du sov

Det har varit en mycket lugn natt i Jämtland och Härjedalen. Däremot har det hänt lite mer ute i världen. Bland annat kom valresultatet i Tunisien.

Lokalt: Polisen uppger att man inte fått in någon brottsanmälan eller något larm om olyckor. I norra dalarna blev minst en björn påkörd av tåget under natten.

Sverige: I dag kommer regeringen att erkänna staten Palestina. Det skriver utrikesminister Margot Wallström i en debattartikel i DN. Mångas skrivare och webbkameror oskyddade som gör att andra kan komma åt dina personliga bilder och dokument.

Internationellt: Vinsten rasar för elektronikjätten Samsung på grund av minskad försäljning av smarta telefoner. Rörelsevinst blev 60 procent lägre än motsvarande kvartal i fjol. Tunisiens största sekulära parti, Nidaa Tounes, vann stort över sin främsta rival islamistpartiet Ennahda (al-Nahda) i valet i söndags.

Sport: Två matcher spelades under nattens NHL-omgång. Se resultat och målgörare här.

Väder: Torsdagens väder kommer att präglas av växlande molnighet med temperaturer kring fem grader i Jämtland. I Härjedalen blir det något kallare men däremot utlovas sol hela dagen. Fjälltrakterna i länet kan däremot räkna med en viss nederbörd. Det kommer att blåsa lite mer i Jämtland under förmiddagen jämfört med Härjedalen. På eftermiddagen blir det ganska lika i hela länet med cirka fem sekundmeter från väster.

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse