Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Detta hände när du sov

Det har varit en mycket lugn natt i Jämtland och Härjedalen. Däremot har det hänt lite mer ute i världen. Bland annat kom valresultatet i Tunisien.

Annons

Lokalt: Polisen uppger att man inte fått in någon brottsanmälan eller något larm om olyckor. I norra dalarna blev minst en björn påkörd av tåget under natten.

Sverige: I dag kommer regeringen att erkänna staten Palestina. Det skriver utrikesminister Margot Wallström i en debattartikel i DN. Mångas skrivare och webbkameror oskyddade som gör att andra kan komma åt dina personliga bilder och dokument.

Internationellt: Vinsten rasar för elektronikjätten Samsung på grund av minskad försäljning av smarta telefoner. Rörelsevinst blev 60 procent lägre än motsvarande kvartal i fjol. Tunisiens största sekulära parti, Nidaa Tounes, vann stort över sin främsta rival islamistpartiet Ennahda (al-Nahda) i valet i söndags.

Sport: Två matcher spelades under nattens NHL-omgång. Se resultat och målgörare här.

Väder: Torsdagens väder kommer att präglas av växlande molnighet med temperaturer kring fem grader i Jämtland. I Härjedalen blir det något kallare men däremot utlovas sol hela dagen. Fjälltrakterna i länet kan däremot räkna med en viss nederbörd. Det kommer att blåsa lite mer i Jämtland under förmiddagen jämfört med Härjedalen. På eftermiddagen blir det ganska lika i hela länet med cirka fem sekundmeter från väster.

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse