Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Direktrapportern från matchen

Superettan mot division 2 på Jämtkraft Arena i dag.

Det kan väl bara sluta på ett sätt?

– Vi kommer inte upp bara för att försvara oss, säger Rynninges tränare Peder Hessel.

Östersunds FK fick inte med sig några cuppoäng mot Elfsborg och Öster. Division 2-laget Rynninge IK fick med sig en pinne mot Öster. Nu möts de båda på Jämtkraft Arena i dag i sista gruppspelsmatchen i Svenska Cupen.

– Mot Elsborg var inte ens nära. Inte ens på uppvärmningen. Mot Öster var vi bättre även om de hade mest boll. Nu hoppas jag på en riktigt bra match mot ÖFK. Jag såg dem i båda matcherna mot ÖSK förra säsongen och det är ett riktigt bra lag. Men vi kommer inte upp som något offerlamm. Jag har sett att de inlett året med att spela 3-5-2, säger Peder Hessel som är tränare för division 2-laget Rynninge.

ÖFK har spikat sin startelva inför cupmatchen men vill inte berätta om den.

– Nej, jag väljer att behålla den för mig själv. Men vi kommer att köra med det bästa laget vi har. Det är ju viktigt att förbereda oss för seriepremiären mot Ljungskile, säger Graham Potter.

Han är inte alltför påläst om Rynninge.

– Fokus är på att vi får till vårt spel, men det är inget dåligt lag vi möter. De tog ju poäng mot Öster.