Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Direktsänd bandy på op.se

En direktsänd match i veckan – ända fram till SM-finalen. MittMedia, där op.se ingår, gör en storsatsning på bandyns elitserie med premiär på fredag.

- Vi är så glada över att kunna presentera den här nyheten för alla våra bandyälskande läsare, säger Mattias Eriksson, MittMedias sportchef.

MittMedia, där op.se ingår, fortsätter att satsa på direktsänd sport.

Sedan tidigare har vi bland annat sänt tio matcher under hockeyns försäsong och två matcher i bandyns elitserie. Nu kommer det mera bandy. Mycket mera.

På fredag sänder vi Edsbyn-Villa och det är startskottet för vår senaste satsning, som innebär att vi kommer sända minst en elitseriematch i veckan på våra sajter. Ända fram till SM-finalen.

– Vi vill att våra läsare ska få chansen att se direktsänd toppidrott hos oss. Vi fick väldigt mycket positiv respons för våra två första sändningar, så därför känns det otroligt skönt att vi från och med nu kan erbjuda toppbandy varje vecka, säger MittMedias sportchef Mattias Eriksson.

Sändningarna görs i samarbete med Cylinder Media och Stay Live AB. Det kommer att kosta 99 kronor att se matcherna.

– De två första matcherna som vi sände tillsammans med MittMedia blev en succé. Så det känns fantastiskt bra att vi nu utökar vårt samarbete för resten av säsongen, säger Pontus Karsbo på StayLive, som är ett svenskt streamingföretag med portal och helhetslösningar för livestreaming, med fokus på sportevenemang.

Per Selin, marknadschef på Svenska Bandyförbundet:
– MittMedia levererade två sändningar av hög klass och därför känns det bra att vi kommit överens om ett avtal för resten av säsongen.

Här är de första matcherna som vi sänder, schemat för matcherna efter nyår är ännu ej spikat:

13/12: Edsbyn-Villa
17/12: Broberg-Kungälv
26/12: Västerås-Sandviken
30/12: Vänersborg-Bollnäs