Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Divor och visor - musikkvällarna i residensträdgården bjuder på båda

Tisdag kväll är det dags för sommarens första musikkväll i residensträdgården. Ida Sand och Ola Gustafsson bjuder på soul och jazz. Ida Sand spelar piano och sång, Ola Gustafsson gitarr. De gästas även av Lars Ericsson på bas och Tomas Nyqvist på trummor. Ida Sand släppte sitt debutalbum ”Meet Me Around Midnight” 2007. Ola Gustafsson har spelat med artister som Ulf Lundell, Tomas Ledin och Lars Winnerbäck.

På onsdag heter konserten ”Ola Nordman möter Medelsvensson”. Steen-Vidar Larsen och Jörgen Sundeqvist spelar visor från både Sverige och Norge. Det blir allt från kärleksvisor, folkvisor, rallarvisor och sjömansvisor.

På torsdag avslutas konsertsviten med en spelning av Las Divas. Som vanligt när divorna är inblandande utlovas det stämsång blandat med drama och självdistans.

Det är femte sommaren i rad som musikkvällar i residensträdgården arrangeras som ett samarbete mellan Estrad Norr och Länsstyrelsen. Konserterna är gratis.