Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Docenterna gör video under Yran

På fredagen spelar det långlivade popbandet Docenterna på Storsjöyran.
Nu ber bandet publiken om hjälp för att göra en musikvideo.

Tidigare i år släppte Docenterna en ny singel med låtarna ”Södermalm” och ”Liv i norr”. Den sistnämnda låten är en hyllning till självaste Storsjöyran, något som ÖP har berättat om.

I samband med det skrev sångaren Joppe Pihlgren på bandets Facebook-sida:

””Liv i norr” är en present och hyllning till Yran, som är en av Sveriges äldsta och en av de allra bästa festivalerna. Där har vi dessutom spelat flest gånger av alla band. Ingen ska knäcka oss i antalet spelningar på Yran”, skrev Joppe.

Nu vill bandet ha hjälp med att göra en musikvideo till ”Liv i norr”. De uppmanar publiken att bildsätta låten med sina smarta telefoner. Det kan vara klipp från gruppens spelning på Yran, men även annat material som passar till texten. Både rörliga bilder och stillbilder är okej. Sedan får publiken ladda upp sina bilder och klipp på hemsidan docenterna.se, och efter det klipper bandet ihop allt till en musikvideo.

Senast 15 augusti ska materialet vara inskickat.