Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dollarstore öppnar butik i Stockholm

Butikskedjan tar sig nu an Stockholm. I Botkyrka öppnar de sin hittills största butik.

Varuhusföretaget Dollarstore har under de senaste åren närmat sig Sveriges huvudstad. Butiker har öppnats i Västerås, Sala och Nynäshamn. Nu har de tagit över Coops gamla lokaler i Stockholmsförorten Botkyrka.

– Vi har hittat ett läge i Storstockholm som passar oss och vi ser med spänning fram emot öppningen tidigt nästa år. Butikens totala försäljningsyta blir runt 4000 kvm och därmed 500 kvm större än den största butiken i dag, som ligger i Ulricehamn, säger Ida Ahlberg på Dollarstore i ett pressmeddelande.

Dollarstore grundades 1994 av Peter Ahlberg och den första butiken öppnade i Billsta 1999. Sedan dess har snart 40 nya butiker etablerats runt om i landet.

– Vi har som mål att vara Sveriges billigaste, roligaste och mest överraskande butik. Som ett av Sveriges mest expansiva företag öppnar vi ständigt nya butiker och är alltid på jakt efter nya lägen, säger Ida Ahlberg.

Utöver Botkyrka är även Säffle planerad till våren 2015.