Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Döms för att ha försökt stjäla jacka för 4000 i Lillänge

En kvinna i 20-årsåldern försökte stjäla en Peak Perfomance-jacka värd 3900 kronor från Intersport i Lillänge. Nu döms hon för stöld och knarkbrott.

Det var i oktober i fjol som kvinnan togs när hon försökte lämna butiken med jackan. Polis tillkallades och de tyckte hon verkade vara knarkpåverkad. Hon fick följa med till stationen för provtagning.äs

Det var i oktober i fjol som kvinnan togs när hon försökte lämna butiken med jackan. Polis tillkallades och de tyckte hon verkade vara knarkpåverkad. Hon fick följa med till stationen för provtagning.

Det visade sig att polisens misstankar stämde. Kvinnan erkände att hon rökt cannabis för att lindra ångest.

Kvinnan erkände också att hon försökte stjäla jackan. Anledningen var hon hade dåligt med pengar och tänkte försöka sälja den.

Eftersom kvinnans erkännanden stämmer överens med bland annat vad polisutredningen kommit fram till, så döms hon av Östersunds tingsrätt för stöld till villkorlig dom och 40 dagsböter á 50 kronor.

Läs också: Mr Walker - en Fantom till rondellhund på plats i Odenskog