Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Drag från start med Frida & the Coolants

Lördag 21.45, Storsjöteaterns foajé

Det blir drag från start när Frida & the Coolants kliver upp på scenen i foajén på lördagskvällen. Introt, en instrumental rockabillydänga, lägger grunden för en riktigt bra spelning. Ösigare låtar blandas med smäktande ballader, där sångerskan Frida Snell får stor plats.

Bandmedlemmarna turas om att presentera och sjunga lead vilket ger en intressant helhetsbild. Det bjuds på mycket humor i mellansnacken och det märks att det är ett proffsigt och sammansvetsat gäng publiken får se på scenen.

Frida Snell, som sjunger och spelar klaviatur och dragspel var i början av 2000-talet soloartist och Grammisnominerades för sin hit "Lucky Day". Sedan försvann hon från musiklivet för att tio år senare hitta killarna i Willy Clay Band och ge sig ut på scenerna igen. Självklart finns "Lucky Day" med på repertoaren. En bra avslutning på en fin konsert.