Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dragan tar sina strippor och drar

Efter att strippkungen Dragan Bratic la ner verksamheten i länet sökte han lyckan i Kiruna. Men det blev en kortvarig verksamhet i gruvstaden.

Annons

– Jag var upp dit och har försökt göra någonting bra. Men det som de håller på med där uppe är ju helt sjukt. Jag vill inte på något sätt förknippas med stället, säger Dragan Bratic till tidningen Norrländska Socialdemokraten.

Enligt tidningen ska Dragan tagit bort alla sina strippor från Nya Bistron Trädgårn. Dragan är bitter och ska enligt obekräftade uppgifter även polisanmält ägarna till restaurangen.

– De har inte betalat räkningarna, de betalar inte stripporna, personalen jobbar svart. Jag vill inte ha någonting med det stället att göra, säger Dragan Bratic.

På andra sidan anklagelserna står Kristoffer Larsson, koncernchefen för Stora Skedvi restaurang, städ & byggservice AB, företaget som äger Nya Bistro Trädgårn. Hans berättelse om varför Dragan Bratic har lämnat strippklubben är en helt annan.

– Dragan har inte dragit sig ur någonting. Han har helt enkelt fått lämna verksamheten. Vi står för olika normer och värderingar så vi går skilda vägar, säger Kristoffer Larsson som också bedyrar att den som vill se erotisk dans även i framtiden kommer att kunna göra det.

Men från och med nu utan Dragans strippor.

Läs även:

Strippor tvingades prostituera sig

Dragan öppnar ny strippklubb

Dragan planerar hotellprojekt i Åre

Dragan stänger strippklubben i Mörsil

Kommun vill stänga Dragans nya strippklubb

Dragan ryter ifrån

Dragan överklagar alkoholbeslutet

"Man bestämmer att striptease är något smutsigt"