Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dragshow, bingo och naket på Storsjöteatern imorgon

Dragshow, peppig musik, manlig nakenhet och bingo. Det bjuder Martin ”Miss Inga” Johansson in till på Storsjöteatern imorgon kväll med sin show ”It's motherf***ng teatime”.

Martin ”Miss Inga” Johansson är en av Sveriges mest kända dragqueens. Genom åren har han arbetat som modell för märken som Ralph Lauren och Gaultier, som programledare för TV4-gruppen och varit aktiv inom Stockholms nattliv. För snart ett och ett halvt år sedan började han dessutom som bingovärd på Södra teatern i Stockholm.

I sin komedishow ”It's motherf***ng teatime” blandar han stand-up, roasting, peppig musik och manlig nakenhet med bingo. Showen har visats på Södra teatern i flera omgångar och nu har turen kommit till Östersund och Storsjöteatern.

– Det är en tydlig flört med tidiga ”Bingolotto”, när det fortfarande var lite kul, förklarar Martin Johansson.

Priserna som publiken kan vinna är bland annat märkeskläder och striptease-shower.

– Humorn i showen är rå och svart. Jag vågar skämta om sånt som andra svenska komiker inte vågar skämta om.

Kan man som publik bli indragen i showen?

– Ja, det kan man bli. Fast märker jag att någon tycker att det är fruktansvärt är jag rätt snäll ... eller inte, säger Martin Johansson lurigt.

Vem ska gå på din show på onsdag kväll?

– Stora tjejgäng och gays ska gå. Man kan ta med sig någon nyfiken kille på det här också, så länge de inte är allt för bångstyriga, säger Martin Johansson.

Showen visas på Storsjöteatern imorgon onsdag klockan 19.30.