Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dundersuccé för dansgalan

Lördagens Dansgala i Dunder­hallen i Strömsund blev över förväntan för arrangören IFK Strömsund.
Drygt 1 500 personer kom för att få dansa till Jannez, Date och Highlight.

Inför kvällen hade det sålds drygt 800 biljetter i förköp och nästan lika många personer löse in sig på plats under kvällen.

bättre än förväntat, vi hade aldrig trott att det skulle komma så mycket folk så vi är väldigt nöjda. Jag har bara hört positivt och fått väldigt mycket beröm. Mycket ideella krafter är med och jobbar under helgen för annars har det här aldrig fungerat. Det här blir ett bra överskott till IFK Strömsund, säger en glad men trött Carola Nordström.

Det är hon och Monica Dahlén som varit eldsjälar i det hela. Efter helgens massiva tillströmning av dansantfolk, några hade åkt 30 mil för att få dansa, tror Carola att det med säkerhet kommer att bli en fortsättning på dansgalor i Strömsund.

IFK:s dansgala passade Suab, Strömsunds utvecklingsbolag, på att dela ut sina årliga företagarpriser.

Genom Gulälgen vill kommunen uppmärksamma duktiga företagare lite extra med olika priser och utmärkelser. Sex priser delades ut i början av kvällen.