Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dvärsätt klart bättre än Alsen 2 på Bleckåsvallen IP

Redan i första halvlek tog Dvärsätt greppet om bortamatchen mot Alsen 2 på söndagen. Och i andra halvlek utökades 3–0-ledningen och matchen i division 4 Jämtland/Härjedalen herr i fotboll slutade 4–0.

– Vi spelade med ett rent juniorlag från ÖFK och gjorde en spelmässigt bra första halvlek, men vi blev hårt straffade på kontringar och låg under med 0–3 i paus. Inte alls rättvist sett till spelet. I andra punkterar Dvärsätt matchen då de tidigt gör 4–0 och sedan sjunker spelkvaliteten, speciellt då vi försöker oss på för många avgörande pass i djupled. Plus i Alsen till Matin Ebrahimi och Viktor Åström. Hos Dvärsätt var Sebastian Andersson effektiv, kommenterade Alsen 2:s tränare Bertil Johansson efter matchen.

Det var Alsen 2:s sjätte match i rad utan seger.

Målen gjordes av Johan Andfjäll, Christoffer Sjöqvist och Sebastian Andersson 2.

För Dvärsätt gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Alsen 2 är på tionde och sista plats.

Söndag 15 september 16.00 spelar Alsen 2 borta mot Strömsund. Dvärsätt möter Järpen hemma på Krokoms Sportcentrum lördag 21 september 13.00.