Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dyer: – Det är klart att Jamal är väldigt ledsen

Under kvällen samlades spelartruppen i Östersunds FK där också Jamal Blackman fanns med.
– Vi försöker stötta honom så gott det går. Vi finns där för honom om han vill prata, säger lagkaptenen Alex Dyer.

LÄS MER: Jamal Blackman misstänks för rattfylla

Klubben har bestämt att bara ordförande Daniel Kindberg, tränaren Graham Potter och lagkaptenen Alex Dyer är de som ska uttala sig i fallet Jamal Blackman.

– Några beslut om vad som kommer att hända väntar vi med att ta tills i morgon. Vi låter det här sjunka in, säger ordförande Daniel Kindberg.

Under kvällens möte fick spelarna information om Jamal Blackmans misstänkta rattfylleri.

– Vad jag förstår så visste han inte att han gjorde något olagligt. Men han förstår det nu och det är klart att Jamal är väldigt ledsen. Han har inte gjort något med ont uppsåt, säger lagkaptenen Alex Dyer.

LÄS MER: Martin Nilsson: Ett krismöte som ÖFK inte behövde

I Storbritannien ligger gränsvärdet för att köra bil på 0,8 promille medan det är 0,2 promille som gäller i Sverige. Blackman hade 0,68.

Om Jamal Blackman skickas hem till England eller om han blir kvar i Östersund tills lånekontraktet går ut på söndag får vi besked om i morgon.

– Han har gjort ett stort misstag, men vi spelare gör allt vi kan för att stötta honom. Vi är en grupp som alltid försöker ta hand om varandra, säger Alex Dyer.