Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dyrbar prestige om handeln

Nej till utbyggnad av Lillänge – centrumhandlarna jublar. Trots att man vet att inget av de affärsföretag som vill etablera sig i Lillänge blir till någon konkurrens.

Här ska inga nya inkräktare komma in, och utveckling behöver vi väl inte! Vi ska ha vår lilla by i lugn och ro, låt Lillänge växa igen, gör inget åt trafiken, onödigt.

Den här affären luktar mer prestige än något annat, men blir kanske en dyrbar sådan. Biltema sa i en intervju att de aldrig varit med om något liknande när det gäller politiker, de har alltid varit välkomna till andra platser.

Nu har pågår ett hysteriskt byggande, skrytbyggen, med Daniel Kindberg i spetsen. Om detta blir ingen protest. Vilka ska bo där, inga nya företag är välkomna?

Har man kollat hur många tomma lägenheter det finns? Minst ett år efter att Stadsdel Norr var klart stod 18 lägenheter tomma plus i Valhall. Ungdomar har inte råd med så dyra lägenheter.

Vilka blir det som i slutändan får betala? Det måste ju först och främst finnas jobb som lockar till inflyttning.

Vem är mest naiv, Kindberg eller kommunen? Återstår att se hur centrumhandlarna och Centern får stan att blomma. Och vad har de gjort?

Ulla-Britt Sunding

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel