Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter skandalen – nu svarar Chelsea: "Vi avböjer att kommentera"

Det stormar runt ÖFK efter att inlånade Jamal Blackman misstänks för rattfylleri.
Engelsmannens klubb, Chelsea, skriver nu i ett mejl till Sporten att de inte vill kommentera händelsen.
"Vi avböjer att kommentera", skriver Premier League-klubben.

ENGLISH TRANSLATION: Chelsea goal keeper suspected of drinking and driving in Sweden

Det var under måndagseftermiddagen Sporten kunde berätta att Jamal Blackman misstänks för rattfylleri efter att ha blivit stoppad av polis under söndagsmorgonen. 22-åringen, som spelat alla ÖFK:s matcher denna säsong, hade 0,68 promille alkohol i blodet och fick följa med till polisstationen i Östersund för provtagning.

Blackman riskerar nu att åtalas för rattfylleri.

– Jag hade ingen aning om att en av våra spelare var misstänkt för rattfylleri. Jag fick höra om det vid 14-tiden. Alla som känner mig förstår säkert att jag inte är särskilt lugn i sinnet just nu. Det är en underdrift att jag är förbannad och upprörd. Jag känner mig väldigt sviken också, har klubbens ordförande Daniel Kindberg sagt i en tidigare intervju.

LÄS MER: Jamal Blackman misstänks för rattfylla

Efter nyheten har det varit oklart hur Chelsea ställer sig till händelsen. Daniel Kindberg har berättat att ÖFK i nuläget inväntar besked från den engelska klubben.

Sporten har även försökt nå Chelsea via telefon men hänvisats till mejl. Under måndagskvällen svarade Premier League-laget kort att de inte vill kommentera.

"Vi avböjer att kommentera", är svaret på ett flertal frågor som Sporten ställt i mejlet till Chelsea.

LÄS MER: Martin Nilsson: Ett krismöte som ÖFK inte behövde

LÄS MER: Östersunds lagkapten efter misstänkta rattfyllan: Klart att Jamal är väldigt ledsen