Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eleverna måste också skärpa sig

Jaha!! Så har det uttryckts missnöje med arbetsro på skolor igen. Jag förstår inte varför klagomål inte tas med skolorna direkt i stället för i tidningar!?

Det är ofta klagomål på arbetsro, skitiga toaletter med mera, men vem är det som skitar ner toaletterna och stör i klassrummen? Det är ju inte lärarna eller skolan som har hela ansvaret för det. Kanske elever ska ta och tänka till lite, man måste ha respekt och lyssna på sina pedagoger.

Det är nog inte så lätt att vara pedagog i dagens samhälle, se bara vad som skrevs i tidningen häromdan. Pedagog var anmäld för ofredande, och det för att denne tagit i armen på en elev?

Därför tror jag att många pedagoger inte törs dra en situation så långt som det skulle behövas för att få arbetsro. Det är väldigt lätt att bli anmäld för struntsaker. Så jag tycker att Kastalskolan inte ska dras ner i något snack om att vara en dålig skola, för det är den inte!! Elever, skärp er istället och ta eget ansvar för att få arbetsro.

IH

Äntligen! Nu finns ÖP som app. Ladda ner här, till Iphone eller till Android !

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel