Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emilia Dahlgren tillbaka på pallen – tvåa i Deadwood: "Gick som en dans"

Emilia Dahlgren fortsätter att nå framgångar i den nordamerikanska skotercrosserien Amsoil snocross championships. Under fredagens tävlingar i Deadwood, South Dakota slutade hon tvåa.
– Sjukt roligt att få stå på pallen igen & denna gång ett snäpp högre upp, skriver Dahlgren på sin facebooksida.

Dahlgren slutade tvåa i fredagens final bakom Taven Woodie och följde upp med en sjätteplats i lördagens tävling. Med helgens nya poäng inräknade behåller Dahlgren sin tredjeplats i mästerskapet och knappar in på ledande Megan Brodeur och Marlene Andersen.

Dahlgren har nu 19 poäng upp till andraplatsen och samtidigt 29 poängs marginal ner till fjärdeplatsen, som Woodie håller efter helgens tävlingar.

– Fredagen gick som en dans och jag kom i mål på en andraplats Sjukt roligt att få stå på pallen igen och denna gång ett snäpp högre upp, skriver Dahlgren på sin facebooksida när hon sammanfattar helgen.

Marcus Ogemar slutade nia i finalen för Pro lite och placerar sig som sjua i det toala mästerskapet efter helgens tävlingar.