Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En bukett med rosor ...

... vill vi ge till alla lärare på Frösö vård- och hälsocollege för att ni gör ett bra jobb, och som tack för det här året.
Start 40

En hel sommaräng med blommor vill jag ge de fina tjejerna som hittade och ärligt gav tillbaka min plånbok 1 november på Stortorgets trappa. Hjärtligt tack!

En glad tjej från Frösön

Ett fång med rosor och stort tack till mekaniker/personal på Alanders bil som akut hjälpte oss med bilen 1 november. Vi var på väg till Storsjöbadet när bilen omgående behövde repareras. Tack vare er kunde vi få en härlig dag på badet och sedan även en trygg resa hem till Ånge.

Kvinnan med tre barn i C5:an från Ånge

En stor bukett höstblommor till PRO Fors för den goda maten, underhållning, samt kaffe på höstfesten.

Stugugänget

Höstens vackraste blommor tillägnas Herbert Sjödin, som inte bara spelade vid vår dagträff i Betelkyrkan 31 oktober, utan även stämde vårt gamla piano. Så vackert har det inte låtit på flera år.

Dagträffen

De vackraste blommorna vill jag ge till all personal på operationen Östersunds sjukhus som tack för ert fina, goa bemötande. Det lindrade min oro. Inkluderar även gynekologavdelningen.

I.H. första patienten morgonen 1 november

En stor bukett höstblommor vill jag ge Margit, för att hon var snäll och ansade mina blommor i somras, eftersom jag själv ser så dåligt.

Kram Signe

Dagens ros till Ann-Katrine och Bertil, Pe, Jonny och Sigrun som hjälpte oss med flytten. Tack också Paulina och Eric för lån av bil och släp.

Kramar från Pling och Grisen