Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En fin vårbukett

Annons

En fin vårbukett vill vi ge . Tack för gott omhändertagande av vår mamma och oss anhöriga under mammas sista dagar samt vid hennes bortgång.

Till , läkare på Odensal hälsocentral. Solen skiner över dig. Tack för all hjälp och medmänsklig värme. Nu mår jag mycket bättre!

Vi vill ge dagens ros till . Tack för att vi fick komma och åka hundsläde, grilla korv och leka hemma hos er. Tack också till som hjälpte oss med skjutsar och bjöd på skotertur.

En jättestor vårbukett vill vi ge till som skänkte en penninggåva till oss. Den ska gå till att sätta guldkant på tillvaron för alla boende.

Jag vill ge dagens ros till . För att de alltid ställer upp för mig. Plus att de är de bästa jag har.

Jag vill tacka för hon gör så goda pannkakor.

Jag vill ge dagens ros till för att de alltid har ställt upp för mig och min familj

Jag vill skicka in dagens ros till som är bäst i hela världen och som tar hand om mig när jag är sjuk.

Jag vill ge en stor bukett  till men också till världens bästa familj! De stöttar mig alltid i vått och torrt. Man kan alltid lita på dem och de är den bästa familjen och de bästa vänner man kan tänka sig! De kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Jag vill ge dagens ros till för att de alltid hjälper mig.

Jag vill ge dagens ros till för de är bäst.