Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En inre krets som ser till att berika varandra

Borgerliga tidningar gick ut stort och påpekade att Wanja Lundby Wedin hade sovit på sin styrelseplats i AMF. Möjligt att hon inte hade uppmärksammat allt. I AMF har nu revisionen fått ta tag i det som varit och är i bonusfrågan, en genomlysning som ska visa vem som varit försumlig. Ja, det är gott och väl. Nu tycks det som om revisionens rapport är så svår att formulera att det dröjer.

Frågan blir, varför dröjer det?

Kan det vara så att det inte är rolig läsning för det gäng som ständigt vill ha åt sig större och större bonusar. Kanske man inte vill läsa det som revisionen kommit fram till! Lätt att få uppfattningen att man i den inre kretsen gärna berikar varandra med kraftiga tillägg som inte ska synas.

Konstaterar att borgerlig press inte lyckats hålla Wanja Lundby Wedin i fokus utan det har blivt självberikarna som kommit i fokus med sina guldkantade avtal. Borgerliga tidningar har siktat för lågt.

Avslutningsvis undrar jag om en direktör/vd kan vara värd så mycket för sin arbetsinsats. Veckan har inte mer än 168 timmar lördag och söndag inräknad.