Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En lugn plats i stressat centrum

Den månadsgamla salongen SuNailme & MoaMi i Torvalla flyttas in till centrala Östersund.

Susanne Brunnström är utbildad Nagelteknolog och massör, i början av december 2013 öppnade hon salong SuNailme i Torvalla. Den verksamheten utvecklades sedan till ett samarbete tillsammans med SPA-terapeuten och väninnan sedan 40 år tillbaka, Catarina Persson. Namnet är SuNailme & MoaMi.

Nu ska den verksamheten flyttas in till centrala Östersund. 

Båda har hållit på med välbefinnande och kroppsvård på respektive håll. Nu startar de upp en salong tillsammans från grunden.

Susanne säger att hon vill skapa en lugn plats där kunderna kan få ett helhets-ompysslande. Båda känner att intresset för att komma till en salong för nagel- och skönhetsbehandlingar är något som har vuxit.

–Ja, det tror vi, många har "kontorsaxlar" så att säga. Det kommer mer och mer i och med att alla sitter med böjd nacke över sin mobiltelefon allt oftare.

 För att själva må bra åker de gärna till sina respektive stugor i fjällen.

– Det är skönt att komma bort och bara få vara, säger de unisont och skrattar.

Det är också tanken med salongen som ligger mitt emot sjukhusets akutentré, att den ska vara lite avsides.

– Vi vill att det ska vara en lugn plats där man kan komma in och få en paus i vardagens stress och bara bli ompysslad, avslutar Susanne.

Invigningen av den nya salongen SuNailme & MoaMi är beräknad till slutet av februari.