Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En ros och tack ...

... till all personal i enheten Oden/Erikslund för fin och bra omsorg.
Marianne

Annons

En stor bukett rosor till mina före detta arbetskamrater vid läkarmottagningen i Föllinge för en fantastisk tid tillsammans. En blomma även till var och en av alla underbara människor jag haft förmånen att träffa under mina år på läkarmottagningen.

Inga-Märta

En vacker höstbukett till Gerd, Inger, Lena och Carina för att ni ordnar så trevligt på mötesplatsen i Lit. Senast den superba trerättersmidagen som serverades 1 november. Njutbart att lyssna till gamla skivbekanta.

Tack från oss alla som var med genom Kerstin

Vi vill skicka en ros till Kersti (har tyvärr glömt efternamnet) på Åre kommuns kontor. I torsdags, 3 november, var vi inne på kommunkontoret, och ville ha kopior på bygglov och ritningar på ett hus som vi har köpt i Duved. Vi blev mycket trevligt bemötta av Kersti och vårt ärende var snart avklarat och ville vi ha mer information skulle vi bara komma tillbaka. Tack för trevligt bemötande.

Lisbeth och Bert Lindgren, Alingsås

Tack! Ingela, Charlotte, ”Tuss”, Viveka och Hedda för att ni går ut med Mazi nu när jag har diskbråck.

Betty

En stor bukett röda rosor till läkare och vårdpersonal för den hjälp jag fått på Remonthagen efter tre operationer av min höft. Ni är underbara, ömma med kärleksfull utstrålning som på ett otroligt uppoffrande sätt hjälper oss patienter med professionell vård så vi kan komma tillbaka från lidande och ett tråkigt sängliggande.

Ingrid Westerberg

En stor bukett med röda rosor vill jag ge personalen på strokeavdelningen Östersunds sjukhus för all den fina vård och omsorg ni gav min make Alf under hans sista tid hos er. Det fina avslutet när han somnade in värmde mycket. Tack.

Anette, Alfs fru

Dagens ros till busschauffören som kom upp med min portmonnä klockan 18.05 på Grindstuguvägen fredag 4 november. Tack för din ärlighet.

Michelle Lindell

Ett stort fång rosor till den snälla och hjälpsamma kvinna som på måndagen 7 november, då vi kom med nattåget från Göteborg, hjälpte mig att komma från tåget till busskuren då jag hade en allt för stor och tung väska att bära själv. Härligt att det finns så fina människor som du, önskar dig allt gott.

Karåla, Älghallen

De vackraste rosorna vill vi ge till veterinär Marie Larsson, Storhallen och Djursjukhuset i Östersund. Bättre hjälp kunde vi inte få när förlossningen blev utdragen och komplikationer tillstötte för vår Hera. Tack vare er ligger hon och hennes tre underbara valpar i valplådan nu och mår gott. Vi är oändligt tacksamma.

Urban och Monica Hallquist

En stor bukett rosor vill vi ge till alla som hjälpte oss i söndags, ingen nämnd och ingen glömd.

Ola och Gerd

Tusen vackra rosor är inte nog som tack till Andreas Söderqvist och hans vänliga kollega för deras hjälp att få ut mina små hundar ur bilen när bakluckan fastnat. Det värmde våra hjärtan oerhört.

Elin, Stella och Teddy

Ett stort fång med höstblomster till PRO Bergs duktiga ”förplägare” som bakar, kokar, serverar och diskar, för att vi medlemmar skall må och trivas.

DE och GN

Jag vill ge min kära gubbe en famn röda rosor som tack för att han alltid ställer upp för mig. Puss och kram.

Gumman

Dagens höstbukett vill vi ge Linda och Magnus som startat upp affären och öppnat fiket i Hackås. Gott hembakt och bra pris på fikat är det också. Lycka till, önskar fritidshusägarna som fikar varje lördag.

Gärde stugägare

Dagens ros vill jag ge Marie Rödemark. Tack för din föreläsning. Fick mig en och annan tankeställare. Tusen tack.

Moncan