Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En stor bukett ...

... med rosor vill vi ge till de två grönklädda änglarna som damp ner i Ängersjö i lördags, och en bukett till helikopterpersonalen. Tack vare underbart omhändertagande och kunnig personal slapp bebisen komma för tidigt. Vill även ge en stor bukett med rosor till farmor Tina och farfar Hans som alltid ställer upp.

Andreas & Andrea

Dagens ros vill ge Gunnel Andersson, god arbetskamrat.
Registerservice på Frösön

Vi vill skicka en vacker vinterbukett till Bodil och Inger som bjöd in till en jättetrevlig
tjejkväll på gamla Fåkers Värdshus 16 november.
Ni hade verkligen lyckats hitta bra utställare/säljare och bjöd på suveräna snittar med god dryck till! Tack för en jättetrevlig tillställning!
Flickorna från Gäle

En stor vinterbukett vill jag ge till all personal på lungkliniken avd.14 i Östersund. Tack för ert vänliga bemötande och fina vård som jag fick under några dygn hos er.
Ellen, sal 7

En stor bukett med blommor till vår busschaufför Sune Wallentin som hjälpte tjejen som hade ramlat på busstorget. Det finns hopp om mänskligheten än!
En tjej som åkte med bussen

Dagens ros vill jag ge Birgit Amrén, som är så gullig.
Mariann Persson

Vi vill ge Anna-Lena och Lacke Olsen dagens ros för att ni är helt otroliga. Tack snälla ni!
Jesper PG & Pernilla

Ett stort tack till ungdomssektionen på Bergs Ryttareförening med Carolina Martebo och Emma i spetsen som ordnade en kanonbra hopptävling i söndags på ridhuset i Svenstavik.
Ann Linnea och Fia

Massor med rosor och tack till Nils-Olof ”Sola”, Pia, Vera, Kurt, Anna, Kerstin, Per-Magnus, Ernst, Bruno, Alf och Åke för den fantastiska underhållningen på SPF Vattudalens månadsmöte 22 november.
SPF medlemmarna

Underbara blommor vill jag ge till all berörd personal på operation och avd 211 U, Östersunds sjukhus. Känner en stor tacksamhet för er fina omvårdnad och ett mycket trevligt och tryggt bemötande. Tack vare er alla har jag fått återvända hem till mina nära och kära.
Maud Eriksson, Svenstavik