Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En stor bukett ...

”tussilagosolar” till mina arbetskamrater på Domus kläder, dam och herr. Tack för att jag blev så väl bemött och fick arbeta tillsammans med er i denna glada och positiva anda det sista halvåret. Förlåt att jag inte fixade att säga hej till er.

Kram Birgitta

Annons

En stor bukett vårblommor vill jag ge till vikarierande kyrkvaktmästaren i Lockne, från Marieby. Han letade rätt på mina kvarglömda glasögon i kyrkan och åkte hem till mig med dem. Jag var tvungen att läsa med hjälp av ett förstoringsglas i fyra dagar. Ytterligare en blomma vill jag ge till församlingsassistent , Lockne, som gav mig Anders telefonnummer så jag kunde nå honom. Varmt tack till er båda!

Blommor vill jag ge till de som underhöll oss på Odensborg 3 april. Från Hammarstrand kom från området. , Lit, som fixade fikat.

Vi vill skicka dagens stora bukett rosor till . Tack för en jättemysig helg i Åsgård. Ni är så fantastiska på att ordna så fint för alla.

Vårens alla blommor till varje säsong. Toppenställe! Ett extra plus för initiativet med grillade hamburgare som vi grillade själv. Jättemysigt! Hoppas det blir fortsättning på det?

En stor bukett påskblommor till som ordnade så klass 2-3 C fick ha ett äventyrsdisco. Det blev uppskattat! Tack och kram!

Tack för all din hjälp med mitt projektarbete. Hade det inte varit för dig skulle jag knappast vara såhär stolt över att visa upp min slutprodukt. Du är ovärderlig!

De vackraste röda rosor till som gett mig det finaste man kan få uppleva, att bli mormor till en söt liten tjej.Tack för att ni finns!

Jag vill ge dagens vackraste ros till lördag 4 april klockan 07.45. Världens bästa service att stanna så jag fick åka fast jag var sen och busshållplatsen var passerad. Du räddade hela min dag i allmänhet och min arbetsdag i synnerhet! Tusen, tusen tack!

Dagens ros till . Tack för alla fantastiska år. Tack för din mat. Vi kommer att sakna er! Puss och Kram.

En stor bukett tulpaner till som hade ordnat Vårbalen 4 april. Det var fint dukat, mycket god mat och trevligt bemötande. I år var det sjätte året. Fortsätt så blir det tio till slut, vi kommer, tusen tack.

En ros till . Jag hade varit och fått en tuff behandlig och satt och väntade på taxi i stora entrén, då en dam från sjukhuskyrkan kom med en kaffevagn och bjöd på kaffe. Precis då jag kände att jag behövde någon som lyssnade på min oro, stort tack.

En stor bukett röda rosor vill jag ge till all som under sitt 4:årsjubileum 30 mars bjöd alla besökare på god förplägnad. Samt till musikerna som bjöd på underbar musik.