Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En stor bukett rosor ...

vill jag ge till min underbara mamma Anna-Greta Pålsson i Krokom och med det önska henne lycka till på vernissaget på Gamla lanthandeln på i dag, synd att jag inte kan vara där. Älskar dig.

Bea

Annons

Ett fång röda rosor till som organiserade den utomordentligt trevliga resan till Polen!

En ros till som erbjöd sig att skjutsa mig hem. Min ork och kraft tog slut, det uppmärksammade Lisa.

Dagens ros till vid foten av Hoverberget. Tack för en jättekul kväll med bad och prat.

Många rosor och tack till mina vänner i , för den fina hågkomsten. Det värmde.

En busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör ... och det har ni verkligen! En jättefin ros till . Det var alltid roligt att åka med er.

En vårbukett var till . Tack för att ni finns och ni tillönskas en skön sommar.

Dagens ros vill jag ge som hjälpte mig med flytten. Tack för lånet av släpvagnen.

Änglar finns de? Ja! På . Massor av rosor till er!

En bukett med små rosor till . Trevlig dag med god mat, kaffe och kaka. Härlig underhållning, information om Föreningas uppkomst, samt guidning av format med klockorna i kyrkan – av .

Den vackraste vårbukett till , som än en gång bjöd in oss till en trevlig vårfest. Ett avbrott i vardagen.

Vill ge en stor bukett vårblommor till som varje onsdag serverar kaffe på Ammis. En blomma också till som ordnar med gott kaffebröd. Tack och ha en skön sommar.

Dagens ros ger jag till . Härligt med mycket snack och ingen verkstad. Det kan vi kosta på oss. En comeback för ideologin, blev temat för kvällen. Men vi saknade er som inte kunde komma.

En vacker vårbukett till som hjälpte oss i förberedelseklassen när vi fick det lite snärjigt.

Famnen full av rosor till jämtgubbarna för underhållningen på PRO Berg:s vårmöte. Vi fick bådeskratta och sjunga och äta god mat. En trevlig eftermiddag

Dagens ros skulle vi vilja ge till . Tack till er alla för att ni fått allt att fungera så bra! Tack även till som lagar så god mat och till som tyvärr har slutat på förskolan. För oss är ni världens bästa ”dagis”!

Vi vill ge en stor bukett rosor. Tack för att vi fick vara med på er övernattning 7 maj. Ni uppförde er exemplariskt, och vi är stolta och glad över att få umgås med så fantastiska ungdomar. Vi hoppas att ni får ett bra sommarlov!

Vi vill ge en vacker vårbukett till som ordnade firandet av Fritidshemmen 20 år för oss. Hattparad, Röris och en god rulltårta. Bra jobbat och tack för att vi fick komma.

En ros till . De gör ett så bra jobb.

Tusen kramar och tack till ”mitt” goa , ni är bäst!

Ett stort tack och en vacker vårblommebukett vill vi ge till i Häggsjövik. Blommor och tack också till som ordnat råvaran. Ni gjorde jobbet och vi andra bara njöt! Tack!

Dagens ros vill jag ge till som alltid är go och gla! Det är underbart med positiva människor! Tack för att du finns – det borde finnas fler som du! Fortsätt sprid glädje!

Vi vill ge de finaste vårblommor som går att uppbringa till våra otroliga och alla sponsorer som skänker priser år efter år till vår ”Kougstaspimpel” på långfredagen. Vi skulle inte klara oss utan er. Nu åker vi på våran efterlängtade skolresa

Stort tack till tårtmästaren för tillverkningen av de fina och goda EU-tårtorna!

Dagens ros till Tildes mamma , för den jätteroliga danslektionen du gav oss!

En stor bukett rosor till alla som gjorde Pedros och Katarinas bröllopsdag så fin. att ordna så trevligt. med roliga inslag. Hästskjuts. som kom.

En stor bukett rosor till för en genommysig dag på Jamtli och Östersunds omgivningar. Samt en god middag på Actura. Stort tack!

23 stycken röda rosor vill vi ge i Svenstavik, för en fantastisk service när vi växlade för vår skolresa till Tallinn. Tack!

Tack för att jag fick vara hos er på min prao.

Tusen röda rosor till som tack för att du fanns för mig när min älskade mamma somnade in. Tack för all hjälp och stöd jag fick av dig!

Jag vill ge dagens ros till , ingen nämnd och ingen glömd. Tack för all god omvårdnad.