Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En stor bukett rosor ...

... och ett stort tack till min dotter Anna-Lena Hemmingsson för att hon ordnade så att jag fick nya mattor i min lägenhet.

Kram mamma

Dagens finaste vårshow-bukett vill vi skicka till er . Den glädje, stolthet och spänst, som gladde oss mycket. Härligt med alla dessa fina ungdomar. Hjärtevarmt tack och lycka till med er dans in i framtiden.

En vacker näckros och ett stort tack till , för all hjälp och trevligt bemötande under året när vi kommit och badat med fritidsgruppen. Trevlig sommar!

En fin vårbukett till . Vi har haft trevliga prao-dagar och lärt oss en hel del. Trevlig början på sommaren!

En stor bukett med fina rosor vill vi dela ut till som gjorde vår fjällresa till Jänsmässholmen så lyckad. Ett stort tack även till som hjälpte till så bra och inte minst till som ställde upp med bussresan. En fjälltur att minnas!

En ros till min för jag fick proa hos dig. Jag fick mäta mycket och jag fick rita upp huset eller något annat som jag hade mätt. Det var jätteroligt!

Rosor, pussar och kramar till mina fantastiska medarbetare på Wångens wärdshus: . Tack för den goda påskpresenten.

Dagens ros eller livets ros enligt mig själv går till min . De finns alltid här för mig och ställer upp till hundra procent. Utan dem vet jag inte vad jag skulle ha gjort! Vet att detta inte är någon stor sak, men bara att få visa hur mycket de faktiskt betyder för mig skulle vara guld värt!

All (neuro) ska ha mycken tack för bra ”vård” från damerna på rum 15, KS och GE. Kommer gärna tillbaka snart.

En stor bukett tussilago till alla våra goa barn och barnbarn, som gjorde vår 135-årsfest till en härlig tillställning! Tack för hjälp med smörgåstårta, av- och pådukning, diskning och städning. , vår egen gitarrist, tack för att du ställde upp och spelade. Tack för de fina presenterna, och sist men inte minst, tack för att ni ville vara med!

Stor vårbukett till Undersåkers församling, för en underbar Trondheimsresa. Tack! tackas också, vi är jättestolta över er!

Dagens ros vill jag ge till . Tack för att ni tog emot mig när jag hade min prao 21-22 april!

En stor och färgglad vårbukett med många rosor i vill vi ge till . Aldrig hade vi kunnat klara flyttningen utan er. Tack så hemskt mycket för hjälpen!

Dagens ros till Charlies mamma , som kom till oss och berättade och svarade på frågor om kroppen då vi jobbade med det som vår temaarbete.