Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En stor höstbukett ...

... med gul underton till Margareta Jonsson som skickligt analyserade min typ, hittade smakfulla kläder och gjorde en läcker make-up så att jag kom fram – tusen tack för alla professionella tips.
Hockeyfrillan Ewa

Julrosor i massor till Maria och Niklas vid skyttegymnasiet i Strömsund som lät oss komma och provskjuta. Tack också till Tommy som tog sig tid att följa med och hjälpa till. Vi hade en superkul eftermiddag.

Personal och barn på Hedenhös fritids

En stor vacker höstbukett vill jag ge till snäll och trevlig personal på Myren i Valla: Anneli, Engla, Ingalill, Lotta, Mari och Åsa.

Alice med familj

Tack Tore för att du hade skrapat rutorna på bilen, mitt i natten, när vi kom hem trötta, men glada, efter tävling. Det var guld värt!

Yvonne

En fin höstbukett vill vi barn på Hedenvinds fritids ge till Strömsunds PRO. Under två fina höstdagar hade ni stort tålamod och lärde oss att spela boule. Dessutom bjöd ni oss på gofika.

Ett stort tack från barn och personal på Grottan och Hedenhös

Höstens finaste rosor vill vi ge till Maj Söderström med personal som gjorde minnesstunden i Alsens församlingshem 11 november till ett så fint minne som vi bär med oss. Stort tack också till prästen Calle och kantorn Brent som gjorde en så fin begravningsgudstjänst! Tack tack!

Helges

Dagens ros tilll mina kära Karin och Jörgen. Tack för hjälp med tapetseringen av kök och hall. Ni är guld värda.

Kram mamma

Rosor i massor till vår dansfröken Astrid som hela hösten, en gång i veckan lärt oss dansa. Nu kan vi både Pirates och Bumbibjörnarna utan problem.

Kramar från oss på Grottan och Hedenhös

En stor vacker ros vill vi ge till Marcus på Berners som alltid är otroligt hjälpsam, serviceinriktad och trevlig.

Nöjd kund

Garvsyra får en höstbukett som tack för glad underhållning på MS Rosella. Ett gott skratt förlänger livet. Ni är superbra.

Ann-Britt Wedin

En stor vacker blombukett vill vi ge till Thomas Ekstrand, som tillverkade och skänkte det fina och praktiska skostället till Fjällrävens förskola, Svenstavik.

Barnen och personalen på Fjällrävens förskola

Dagens finaste ros och tack till Maria för din fantastiska show i lördags på restaurang Corner i Strömsund

Inga H med sällskap

Dagens ros vill vi ge vår kollega Therese Roswall. Tack för att du planerat och satt i gång arbetet med att organisera i vår förråd. Du är guld värd!

Kollegorna på förskolan